Суми: новини, події, коментарі

Нотехс - будівництво у Сумах

Обираємо натуральний пломбір: на що звернути увагу?

110

На сьогодні в Україні існують три стандарти якості виробництва морозива, інакше кажучи, ДСТУ: 4733, 4735 та 4734. Дивлячись на те, яке маркування стоїть на обгортці, ми одразу розуміємо, який десерт всередині.

Стандарт морозива 4733 (молочне, вершкове, пломбір) по праву вважається найкращим. Не дивно: адже його інгредієнти не містять рослинних жирів та домішок.

Основою справжнього якісного пломбіру можуть бути тільки натуральні складові. Саме таким ТМ «Ласунка» створила новий формат морозива, улюбленого багатьма! А щоб підкреслити усі переваги нового десерту, назву для нього обрали таку ж промовисту – «100% пломбір ДСТУ 4733».

Адже цим ми наголошуємо всім охочим купити морозиво, пломбір від ТМ «Ласунка» — це абсолютно безпечні складові: без «Е», барвників та консервантів. Тільки натуральні інгредієнти (навіть доктор Комаровський не знайшов нічого зайвого): молоко «екстракласу», якісне вершкове масло і зовсім трохи цукру.

ДСТУ 4733 – це не тільки суворий регламентований стандарт, а й принципова позиція нашого виробництва. Тому пломбір від «Ласунки» смачний, натуральний та безпечний на сто відсотків! Тож насолоджуйтесь улюбленими смаками, а про все інше подбає «Ласунка».

Знайти нашу новинку можна на полицях магазинів «Ашан», «Мегамаркет», «Варус», а скоро й в мережах «Сільпо», «Фора» та «FOZZY»!

R