Суми: новини, події, коментарі

Нотехс - будівництво у Сумах

Сумські ветерани підтримують кандидатуру Миколи Аліфанова

459

16 жовтня відбулася зустріч кандидата в народні депутати по 158 одномандатному виборчому округу з представниками первинних організацій ветеранів Ковпаківського і Зарічного районів. Зустріч була тепла та дружня, адже ім`я Миколи Аліфанова багатьом відоме. Для присутніх, з якими кандидат не був знайомий особисто, його відрекомендував голова міської організації Спілки ветеранів України Микола Бондарєв. “Свого часу нам довелося співпрацювати з Миколою Івановичем в тандемі. Він пройшов шлях від водія до керуючого ПМК 5, яке будувало тваринницькі комплекси, дитячі садки та інші масштабні об’єкти. Потім він працював на будівництві житла для переселенців з чорнобильскої зони. До речі, ці люди досі з теплом та вдячністю згадують Миколу Івановича. Потім він працював на відновленні населених пунктів Вірменії, які постраждали в результаті страшного землетрусу 1988 року. Зараз він — керівник потужної будівельної організації”, – розповів Микола Бондарєв. Він також зауважив, що керівництво міської організації ветеранів, переглянувши передвиборні програми практично всіх кандидатів, дійшло висновку, що ветерани мають підтримати кандидатуру Миколи Івановича Аліфанова та сприяти його діяльності.

Сьогодні люди похилого віку більше переживають, аби до українських героїв, які воюють на Сході, держава поставилася краще, аніж до них. Микола Іванович подякував ветеранам за те, що вони роблять добру справу — відвозять гуманітарну допомогу бійцям, які захищають цілісність України.

Виступаючи перед ветеранами Микола Іванович висловив власне бачення конфлікту на сході, поділився враженнями від поїздок у зону проведення АТО, окреслив вектори, які, на його думку, допомогли б країні вийти із затяжної політичної та економічної кризи, а також відповів на запитання присутніх. При цьому він наголосив, що йде на вибори самовисуванцем, бо не хоче ховатися за партійними лідерами.

Підбиваючи підсумки зустрічі, ветерани проголосували за повну підтримку кандидатури Миколи Аліфанова на майбутніх виборах 26 жовтня.

Наостанок Микола Аліфанов побажав ветеранам довгого віку та пообіцяв, що він обов’язково зробить усе можливе, аби їм не було за нього соромно.

На правах політичної реклами.