Суми: новини, події, коментарі

Нотехс - будівництво у Сумах

Топ-5 найкорисніших алкогольних напоїв

604

Звичайно, алкоголь не належить до продуктів, що абсолютно корисні для здоров’я. Але за умови помірного вживання деякі алкогольні напої можуть не лише розслабити, але й позитивно впливати на організм людини.

Якщо треба купити алкоголь за вигідною ціною, то інтернет-магазин novus.online пропонує широкий асортимент напоїв та зручну доставку по Києву та в передмістя. Зверніть увагу, що товари цієї групи можуть бути доставлені лише в проміжок від 13:00 до 21:00. Обов’язково скористайтеся програмою лояльності, адже отриманими бонусними балами можна буде в подальшому розрахуватися в магазині.

 

Червоне вино

Перше місце в переліку найкорисніших алкогольних напоїв займає червоне вино. У складі такого продукту є антиоксиданти (захищають клітини від пошкодження) та поліфеноли (сприяють здоров’ю серця).

Доволі багато в напої ресвератролу. Доведено, що ця речовина знижує кількість «поганого» холестерину та запобігає утворенню тромбів. Червоне вино може покращувати:

 

  • здоров’я мозку;
  • щільність кісткової тканини;
  • сердечно-судинне здоров’я.

 

Покупати варто лише натуральні червоні вина.

Шампанське

У винограді, з якого виготовляють таке ігристе вино, міститься багато фенольних сполук, що можуть виконувати роль антиоксидантів. Речовини покращують здоров’я мозку.

Текіла

Текіла належить до прозорих алкогольних напоїв, що є низькокалорійними та найлегше засвоюються організмом. Також були проведені дослідження на мишах, які показали, що вживання напою з агави покращує засвоєння кальцію та позитивно впливає на здоров’я кісток.

Віскі

Дослідження продемонстрували, що віскі має такі ж антиоксидантні властивості, як і червоне вино. У висновках зазначено: підвищене споживання антиоксидантів та помірне вживання алкогольного напою допоможе знизити ризик виникнення серцевих захворювань.

Сангрія

Сангрія — це дуже популярний напій в Іспанії. Основою для його приготування є червоне вино (інколи ігристе). Також додаються невелика кількість міцного алкоголю (бренді, рому, лікеру), цукор і шматочки свіжих фруктів. Експерти стверджують, що сангрія — це червоне вино у квадраті завдяки вітаміну С та антиоксидантам у вині й фруктах.

 

Пам’ятайте, що всі ці алкогольні напої необхідно вживати помірно, щоб не завдати шкоду організму.

 

НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ’Я