Суми: новини, події, коментарі

Нотехс - будівництво у Сумах

У Сумах збільшується кількість комунального транспорту

1,193

За розпорядженням міського голови м. Суми Олександра ЛИСЕНКА відзавтра, з 30 БЕРЕЗНЯ КП СМР “Електроавтотранс” відновлює роботу тролейбусного маршруту 7.

Його обслуговуватимуть 4 тролейбуси, що курсуватимуть ЗА ЧАСТКОВО ЗМІНЕНОЮ СХЕМОЮ: зупинка “Школа #26” – вул. Харківська – Центральний ринок – вул. Горького – вул. Металургів – до зупинки “вул. Машинобудівників” (*це друга зупинка після з’їзду з Курського мосту), БЕЗ ЗАЇЗДУ на зупинку “Центролит”;
🔸відновлюється робота комунальних автобусів за маршрутом #59 А. Напрямок обслуговуватимуть 2 транспортні засоби з інтервалом руху 30 хвилин.

Нагадаємо, після тривалої перерви у роботі, що зумовлена військовим станом, починаючи з понеділка поточного тижня, комунальний транспорт перевозить пасажирів за маршрутами (* схеми деяких частково змінені):
– 15 та #15 А курсуватимуть у відповідності до схем маршрутів;
– #1: Автовокзал- вул. Харківська – пр. Лушпи – 12 мкрн;
– #5: 12 мкрн – вул. Героїв Крут – Залізничний вокзал – вул. Горького – Центральний ринок – вул. Харківська – 12 мкрн;
– #5 А: 12 мкрн – пр. Лушпи – вул. Харківська – Центральний ринок – вул. Горького – Залізничний вокзал – 12 мкрн;
#4: “Школа #1”- вул. Петропавлівська – Центральний ринок – пр. Шевченка – вул. Леваневського – вул. Горького- Центральний ринок- Школа #1.
– #8 з Хіммістечка слідуватиме у відповідності до маршруту з розворотом на зупинці “Школа #1”, БЕЗ ЗАЇЗДУ на зупинку “Аеропорт”.

Враховуючи об’єктивні обставини (зміни у схемах маршрутів тощо), транспорт тимчасово курсує поза розкладом з інтервалом руху 30-60 хвилин, тому радимо відстежувати переміщення тролейбусів та автобусів на лінії у режимі оn-line ⬇️ТУТ⬇️
http://gps.sumy.ua
Час роботи: з 7:00 до 17:00

Профільна служба підприємства працює над тим, аби відновити роботу тролейбусів та автобусів за максимальною кількістю напрямків. У найближчих планах – райони Баранівки, Добровільної та тролейбусного маршруту #18 (*зі змінами).

❗ Зверніть увагу ❗ На період військового стану ПРОЇЗД У КОМУНАЛЬНОМУ ТРАНСПОРТІ для усіх пасажирів БЕЗОПЛАТНИЙ.