Суми: новини, події, коментарі

Нотехс - будівництво у Сумах

На Сумщині додатково виділили понад 2,2 млн грн на облаштування модульних котелень

50

10 модульних котелень для 9-ти лікарень Сумщини надійшли від міжнародних партнерів. Однак протягом підготовчого періоду до опалювального сезону вони досі не введені в експлуатацію.

«Кожен керівник лікувального закладу має усвідомлювати особисту відповідальність за своєчасний і успішний старт подачі теплоносія в лікарні та резервування теплогенеруючих систем. Наші закордонні партнери надали нам відповідну допомогу і ми маємо правильно і ефективно скористатись цим ресурсом, оскільки мова йде про умови для лікування і перебування пацієнтів. На сьогодні ми можемо говорити про організаційну недбалість директорів закладів, які не змогли своєчасно забезпечити відповідну підготовку», – зазначив Володимир Артюх.

Для прискорення монтажу і введенню в експлуатацію МК, начальником СОВА було підписано розпорядження про виділення додаткових 2,2 млн грн на облаштування модульних котелень у лікарнях області.

Перевірка кожного закладу, який отримав котельню, почнеться після 16 жовтня. Персональну відповідальність за введення МК в дію нестимуть директори закладів охорони здоров’я.