Суми: новини, події, коментарі

Нотехс - будівництво у Сумах

Терміновий друк підручників в Україні

9

Батьки і вчитель доволі часто стикаються з проблемою нестачі або псування підручників, яку можливо вирішити лише одним шляхом: надрукувати підручники терміново. Оскільки це підручники, простий роздрук не підходить, адже такі книжки мають відповідати певним вимогам ДСТУ. На допомогу прийде книжкова друкарня, відома в Україні, як виробник високоякісних книжок на замовлення.

«ТАКИБУК»: друк підручників без обмежень

Книжкова друкарня приймає замовлення на терміновий друк підручників по всій території України за допомогою засобів інтернет-комунікації: достатньо просто залишити заявку на сайті. Готовий наклад відправляється клієнтам Новою поштою безкоштовно.

Друкарня виконує терміновий друк підручників будь-яким накладом – від одного до багатьох тисяч примірників.

Замовник може вибрати звичний формат для виготовлення підручників, або збільшений, з великого списку стандартних, що їх пропонує друкарня, для зручності і особливих потреб користувачів.

«ТАКИБУК» друкує підручники з твердою і м’якою палітуркою: клієнт сам обирає варіант, що буде більш прийнятним. Тверда палітурка слугуватиме довше і дозволяє відкривати книжку на 180° без пошкоджень, але є більш важкою, коштує дорожче і виготовляється довше. М’яка буде доречнішою, якщо підручник використовуватиме лише один учень, і коли потрібно носити книгу з собою.

Для твердої палітурки аркуші зшивають нитками у зошити, які потім поєднують у масив і скріплюють з цупкою обкладинкою за допомогою декількох складників. М’яку палітурку виконують проклеюванням сторінок. Якщо видання є нетовстим, в обох випадках можливе зшивання скобами. Для зменшення ваги підручників, зі збереженням їхнього комфортного використання, і підвищення терміну придатності друкарня пропонує нові, сучасні, методи з’єднання внутрішнього блоку і обкладинки: на пружину або спіраль. У такий спосіб можливе використання як м’якої гнучкої обкладинки, так і твердої.

Книжкова друкарня виконує кольоровий і монохромний друк високої якості. Точна передача кольорів, зі збереженням їхньої насиченості, значної мірою залежить від типу паперу. Для зниження собівартості підручників використовують чорно-білий друк на офсетному папері невеликої щільності. Повноколірний виконують на крейдованому або щільному офсетному папері.

За бажанням замовника, можливе додаткове оздоблення підручників клапанами, лясе, кишеньками і застібками, що підвищують зручність їхнього використання і захищають сторінки від пошкоджень.

 

Додрукарська підготовка

Редактори-філологи друкарні готові виконати перевірку текстової складової підручника, позбавити його будь-яких помилок і невідповідностей. Художники-дизайнери підвищать якість зображень, запропонують більш зручне виконання текстових фрагментів, кращі способи акцентувати увагу на важливих зауваженнях. Верстальники оптимізують макет підручника, для більшої відповідності особливим потребам користувачів.

Терміновість друку

Готовий макет одразу надходить у роботу. Друк підручників у «ТАКИБУК» здійснюється у найкоротший термін:

  • від двох годин до трьох днів – для м’якої палітурки;
  • від двох до семи днів – для твердої

залежно від накладу.

Терміновий друк – низька ціна

У книжковій друкарні «ТАКИБУК» на терміновий друк підручників ціна є невисокою порівняно з конкурентами. Замовник може самостійно розрахувати вартість послуги, якщо скористується простим і зручним онлайн-калькулятором на сайті друкарні.

Калькулятор пропонує великий вибір варіантів для кожного параметра:

  • кількість сторінок,
  • перелік стандартних форматів,
  • обидва види палітурки,
  • різні типи паперу,
  • кольоровість друку,
  • кілька способів виконання обкладинки,
  • додаткові елементи дизайну.

Після вибору нової конфігурації замовник дізнається собівартість одного примірника і ціну повного накладу, а також їхню вартість для інших накладів. Це дозволяє без поспіху обміркувати всі можливі варіанти замовлення і прийняти виважене рішення.

З «ТАКИБУК» терміновий друк підручників – це швидко, якісно і недорого!

Реклама