Суми: новини, події, коментарі

Нотехс - будівництво у Сумах

Видання своєї книги в Україні

14

Ви щойно завершили працю над рукописом, але не знаєте, як здійснити видання книги? Найпростіше рішення – звернутись у видавництво. За умови, що твір сподобається видавцям, його включать до довгої черги, а потім вимагатимуть внесення змін, відповідно до модних тенденцій та інтересів не дуже вибагливого, але масового читача. Завдяки ним твір може набути зовсім іншої направленості, втратити деякі сюжетні лінії, змінити полярність персонажів і навіть загальну концептуальну спрямованість. Нічого дивного у цьому немає: видавництва це комерційні підприємства, які мають отримувати прибуток, а отже, видають тільки ті твори, що користуватимуться масовим попитом.

Альтернатива – самостійне видання своєї книги. Звісно, воно потребує вкладення коштів, але це буде саме авторський твір, а якщо обрати відповідальну друкарню, то витрати вдасться мінімізувати. В Україні надійним партнером для авторів є книжкова друкарня «ТАКИБУК».

Чому саме книжкова друкарня «ТАКИБУК»

Справа не у

  • великому досвіді, хоча друкарня займається виданням книг вже близько двадцяти п’яти років,
  • необмежених технічних можливостях, адже друкарня озброєна сучасним обладнанням і новітніми технологіями,
  • невисоких розцінках на послуги.

Справа у бажанні поліграфістів-однодумців, творчого і технічного персоналу друкарні, допомогти кожному авторові і кожній книзі знайти свого читача. У «ТАКИБУК» друк книг на замовлення включає:

  • додрукарську підготовку,
  • безпосередньо поліграфічні послуги,
  • післядрукарську підтримку у розповсюдженні книжок: друкарня входить до міжнародної видавничої групи «ГЕЛЬВЕТИКА», діяльність якої спрямована на всебічну підтримку авторів.

Зручна співпраця

Калькулятор вартості друку книг

На сайті книжкової друкарні є зручні онлайн-калькулятори, за допомогою яких кожен відвідувач зможе розрахувати вартість робіт: виправлень рукопису, створення макета і поліграфічних робіт за різних параметрів. Калькулятор щодо друку допоможе обрати оптимальний вигляд книги і наклад, які не виходять за рамки бюджету. Ціни у калькуляторі актуальні на поточний час, а розрахунок виконується для одного примірника і усього накладу. Менеджери друкарні завжди готові проконсультувати з усіх питань, а замовник самостійно обирає потрібні послуги.

Додрукарська підготовка

Редагування рукопису не є обов’язковою умовою, але редактори-філологи здатні зробити рукопис досконалим, позбавити його граматичних, лексичних, логічних, композиційних й інших помилок, зі збереженням авторського стилю. Верстальники удосконалять вигляд і оптимізують макет книги, а художники-дизайнери запропонують варіанти обкладинки й ілюстрацій, що відповідатимуть баченню замовника.

Поліграфічне виконання

Клієнт обирає наклад, вид палітурки, формат, тип паперу, спосіб з’єднання сторінок, кольоровість друку і оздоблення. «ТАКИБУК» виконує друк книжок на замовлення від одного примірника. Видання з твердою обкладинкою виглядає ошатно, але коштує дорожче. Оптимальне рішення: друк кількох примірників з твердою палітуркою – для презентації критикам, і невеликого накладу з м’якою – для з’ясування читацького попиту. Цифрові технології, що їх використовує друкарня, дозволяють зберігати готовий макет без обмежень у часі і друкувати додаткові примірники за потреби. Друк книжок з м‘якою палітуркою потребує від двох годин, з твердою – від двох днів, залежно від накладу.

Післядрукарська підтримка

«ТАКИБУК» надає авторам низку безкоштовних послуг:

  • ISBN-код;
  • розсилку обов’язкових примірників;
  • відправлення готового накладу автору Новою поштою;
  • включення книги у каталоги «ГЕЛЬВІЕТИКА», що надсилаються до усіх бібліотек і книгарень;
  • реалізацію книги у мережі книгарень «ГЕЛЬВЕТИКА».

Завітайте у «ТАКИБУК»

Заходьте на сайт https://takibook.od.ua, розраховуйте вартість видання книги і відправляйте файл у друкарню через відповідне вікно. Якщо виникли питання, залишайте повідомлення на сайті, або телефонуйте за номером +38 050 555 00 69. Менеджери «ТАКИБУК» швидко зв’яжуться з вами.

Реклама