Суми: новини, події, коментарі

Нотехс - будівництво у Сумах

Тростянецькі комунальники отримали самоскид від проєкту «USAID ГОВЕРЛА»

28
Сьогодні до Тростянця від HOVERLA / проєкт USAID в Україні надійшла важлива гуманітарна технічна допомога: новий потужний вантажний автомобіль-самоскид FORD.
Цей самоскид має високі технічні характеристики, вантажомісткість 20 тон. Про це повідомив Тростянецький міський голова Юрій Бова, який оглянув нову спецтехніку, та переконався, що все працює справно.
«Це величезна підтримка тростянецьким комунальникам! Наші партнери допомагають нам поступово замінювати застарілу техніку, яка часто виходить із ладу, – говорить міський голова, – Проєкту Говерла ми надали заявку, де вказали технічні потреби громади, а це насамперед самоскид. За допомогою цього самоскиду, ми матимемо змогу перевозити пісок, щебінь та ніші вантажі до віддалених старостинських округів, економлячи час та пальне. Взимку ми встановимо на цей автомобіль піскорозкидач, та будемо використовувати його для посипання доріг при ожеледиці. Крім цього, комунальне підприємство зможе надавати населенню послуги з вантажоперевезення, тож мешканці громади зможуть замовити цей автомобіль для перевозки вантажів».