Суми: новини, події, коментарі

Нотехс - будівництво у Сумах

Види олій для волосся та їхні особливості

34

Олії для волосся є чудовим додатковим доглядовим засобом, який дозволяє покращити стан та якість локонів, зробити їх більш свіжими доглянутими та здоровими. Існує велика кількість видів олії для волосся, однак ми зібрали в нашій статті найбільш популярні та ефективні.

Арганова олія

Такий засіб вважається одним із найдорожчих у світі, адже він видобувається вручну. Цей процес не вдається механізувати, тому власне це і впливає на вартість. Така олія містить велику кількість вітаміну, тому гарантує відновлення посічених кінчиків і сухого волосся по всій довжині. Крім того, арганова олія діє як термозахист, захищає волосся від шкідливих ультрафіолетових променів. Чудова арганова олійка для волосся CHI представлена в інтернет-магазині Lady Shop.

Кокосова олія

Ця олія має сильний відновлювальний ефект та цінується за свій чудовий аромат. Така олія здатна реанімувати сухе та стомлене волосся, особливо вона є актуальною після тривалої відпустки на сонці. Крім цього кокосова олія бездоганно лікує різні запалення на шкірі голови. Однак самостійно призначати собі лікування кокосовою олією не варто, краще проконсультуватися зі спеціалістом.

Розмаринова олія

Такий засіб є чудовим варіантом для ламкого волосся. Він буде гарне очищати та відновлювати пошкоджене волосся, оскільки містить у складі вітамін D та кальцій. Розмаринова олія чудово зміцнює тонке волосся та підходить для лікування посічених кінчиків. Краще використовувати цей засіб у поєднанні з іншою живильною насиченою олією. Прекрасним рішенням стане оливкова.

Олія жожоба та авокадо

Олія жожоба добувається методом холодного віджиму та взагалі не вважається олією, а рідким воском. У складі такого засобу велика кількість вітамінів Е, А, D. Саме тому він чудово відновлює та живить різні типи волосся. Також іноді використовується для догляду за віями.

Олія авокадо теж містить велику кількість корисних речовин:

  • амінокислоти;
  • білки;
  • жири;
  • вітаміни В6, D, E та А.

Регулярне використання такої олії перешкоджає виникненню механічних пошкоджень волосся та чудово закриває кутикулу. Олія авокадо підходить для власниць густих локонів, тому якщо у вас тонкі та короткі пасма, краще вибрати інший засіб.

Касторова олія

Такий варіант олії підійде для того, хто хоче стимулювати ріст нових волосин. Оскільки у складі касторової олії велика кількість мінералів, протеїнів та вітаміну, ви можете розраховувати на активний ріст нових локонів. У такій олії також велика кількість антиоксидантів, що будуть підтримувати нормальний рівень кератину у стрижні локонів. Також ця олія контролює випадіння волосся та має протигрибкові властивості. А більше олійок для волосся ви знайдете в інтернет-магазині Lady-shop.com.ua за вигідними цінами.

Реклама