Суми: новини, події, коментарі

Нотехс - будівництво у Сумах

Сумських бізнесменів навчатимуть робити бізнес безбар’єрним

60

Ліга сильних запускає набір на безоплатний вебінар для представників бізнесу Харківської та Сумської областей.

Під час вебінару будемо говорити про:
екологічну комунікацію з людьми з інвалідністю;
практичні інструменти для забезпечення доступності своїх послуг для людей з інвалідністю;
правові аспекти та приклади успішних інклюзивних практик у бізнесі.

Вебінар відбудеться 13 серпня о 16:00.

Щоб взяти участь у навчанні, заповніть форму за посиланням:
Реєстрація триває до 10 серпня.

Участь у вебінарі є безоплатною. Усі учасники отримають сертифікати про успішне проходження навчання.

Додамо, що вебінар відбудеться за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», який фінансується урядами Великої Британії, Естонії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії та Швеції.

Дана публікація була підготовлена за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну». Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю «Ліги Сильних» і не обов’язково відображає позицію Фонду та/або його фінансових партнерів.

Про нас
Всеукраїнське об’єднання організацій в інтересах осіб з інвалідністю “Ліга сильних” займається адвокацією прав людей з інвалідністю та активно долучена до реалізації Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року. “Ліга сильних” об’єднує шість провідних українських організацій, які працюють для людей з інвалідністю та їхніх родин. Ми прагнемо системних змін задля реального підвищення якості життя для людей з інвалідністю в Україні.
Спілкуючись з громадами з різних областей України, ми виявили, що одним із найбільших викликів сьогодні є недостатня обізнаність представників бізнесу щодо безбар’єрності та інклюзії. Тому важливою складовою роботи нашої організації є покращення навичок підприємців з питань інклюзії та доступності в громадах.
Для нас важливо, аби суспільство позбулося численних бар’єрів, що перешкоджають повноцінній реалізації прав та самовираженню людей з інвалідністю. Ми переконані, що спільними зусиллями, разом з вами ми можемо будувати безбарʼєрний простір рівних можливостей в Україні.