Суми: новини, події, коментарі

Нотехс - будівництво у Сумах

Тактичні підсумки: види та особливості моделей

88

Підсумки – це один із найкорисніших видів військової амуніції, який забезпечує швидкий доступ до магазинів AK/AR, аптечки та інших важливих предметів. Зовні він виглядає як стандартна сумка-органайзер, при цьому відрізняється за безліччю параметрів. Перш ніж вибрати військове спорядження цього типу, необхідно вивчити його особливості та різновиди, а також визначитися з вимогами, яким мають відповідати підсумки.

Види тактичних підсумків

Підсумки можна умовно розділити на кілька типів за такими критеріями:

  • призначення;
  • габарити;
  • матеріали;
  • забарвлення.

Призначення виробу є найважливішим моментом у його виборі. За цим критерієм потрібно виділити підсумки для магазинів, аптечки, рації, гранати, турнікета. Також існують адмін-підсумки, що відрізняються універсальністю. Габарити сумок залежать від їхнього призначення. Те саме стосується і матеріалів. Більшість модифікацій оснащуються ущільнювачами у бічній частині, що забезпечує швидке вилучення та захист предмета.

Всі вищезгадані типи підсумків ви знайдете на сайті українського виробника військового спорядження Ukrarmor. Там ви зможете замовити вироби, які виготовлені у кольорах мультикам, койот, піксель, олива та чорний.

Яким вимогам мають відповідати тактичні підсумки?

Часто такі вироби плутають із сумками-органайзерами. Вони дійсно схожі на зовнішній вигляд, проте мають ряд функціональних відмінностей. Представлені в магазині Ukrarmor моделі відрізняються такими характеристиками:

  • габарити – розмір підсумку має бути чітко підігнаний до предмета, який у ньому розміщений, щоби виключити люфт та забезпечити міцне закріплення;
  • матеріал – тканина повинна відрізнятися міцністю на розрив, а також мати захист від промокання;
  • ергономічність – важливе не тільки грамотне розміщення відсіків, але і можливість швидкого доступу до магазину, турнікету або аптечки;
  • модернізація – багато адмін-підсумків передбачають можливість апгрейду новими відсіками.

Перед тим, як купити цей тип військового спорядження, ретельно вивчіть усі критерії вибору, а також переконайтеся в надійності виробу. Моделі українського виробника Ukrarmor відповідають високим стандартам якості та забезпечують максимальний комфорт у процесі експлуатації. Також компанія пропонує широкий вибір іншої амуніції, включаючи бронежилети, плитоноски, шоломи та бронеплити.