Суми: новини, події, коментарі

Нотехс - будівництво у Сумах

Все що ви хотіли знати про жіночі лофери

266

Напевно у вашому гардеробі є як мінімум одна пара туфель. Це — і поширений офісний стандарт, і вимоги дрес-коду, і актуальне рішення для сучасного стилю. Якісні жіночі туфлі повинні бути комфортними, не масивними, носкими, довговічними — але при цьому легкими і простими у догляді, зовсім такими, як тут mida.style/zhenskaya-obuv/tufli. Коли впевнені в якості пропонованих варіантів, то вибирати стає куди простіше.

Існує багато популярних форм і моделей, починаючи від класичних човників на шпильці і закінчуючи більш брутальними, схожими на чоловічі, брогами. І серед них є одні особливо актуальні і комфортні. Це лофери. Про них і поговоримо.

 

Що таке лофери і в чому їх переваги?

Туфлі лофери жіночі — це моделі без шнурівки, але з каблуком, верх тут візуально схожий на мокасини. Вони виглядають актуально і стильно, причому ви можете вибирати різні варіанти верху — наприклад, є моделі просто з гладкої шкіри або з незвичайними пензликами. Другі виглядають ще більш впізнавано. Хоча пензлики і не зарахувати до складних декоративних елементів, вони відмінно акцентують увагу на собі.

Вважається, що лофери — це англійське класичне взуття. Але це не означає, що його можна поєднувати виключно з діловими костюмами. Насправді кількість варіацій тут безліч, і кожна з них заслуговує на увагу. Вважається, що вони підходять для різних напрямків кежуала, будь то romantic або smart. Єдине, для чого вони не підходять — це для спортивних костюмів або облягаючих лосин, оскільки в цих випадках все ж варто віддати перевагу кросівкам. Зате це взуття, що втілює елегантність, можна носити зі спідницями, з брюками, з джинсами. Розповімо детальніше.

З чим і як поєднувати лофери

Зручно, що це взуття дійсно комфортне, а ще — підходить на кожен день. Одягайте його з будь-яким повсякденним одягом, але якщо він не надто “спортивний” або “неформальний”. Наприклад, ви можете вибрати для себе один з наступних комплектів:

  • спідниця-олівець з блузою або футболкою-поло;
  • суворе плаття-футляр або облягаюча модель з трикотажу;
  • джинси, завужені або широкі, але не скинни (занадто облягаючі варіанти тут не підійдуть);
  • трикотажні кардигани в поєднанні з різними брюками;
  • чінос і футболки або кофти з відкладним коміром;
  • щільні штани, однотонні водолазки і шкіряні курточки.

Зазвичай лофери відшиваються з щільної шкіри, тому для теплої погоди вони не підходять. Зате ви можете вибрати різний по щільності матеріал, щоб взуття найкращим чином відповідало сезону.

Вибирайте пару з матової шкіри, яка добре буде виглядати в будь-якому комплекті, особливо, з такими ж за кольором аксесуарами. Або віддавайте перевагу лаковому матеріалу як більш ефектному і помітному. Якщо вибрати взуття від перевіреного виробника, то складнощів у догляді не виникне, і лакова шкіра не піде тріщинами. Що ж стосується натуральної шкіри без обробки, то вона і так носиться без заломів.