Суми: новини, події, коментарі

Нотехс - будівництво у Сумах

Рішення близько: кар’єра в Parimatch як мастхев 2023 року

228

Із наближенням четвертої промислової революції у світі виникають дедалі нові професії, про які ще в нещодавньому минулому люди навіть подумати не могли. Століття цифрових технологій перебудовує ринок праці, ставлячи на чільне місце інтелектуальну, а не фізичну діяльність.

Робота в інтернеті вдома в топовій міжнародній компанії з усіма витікаючими бонусами й високою оплатою праці — сьогодні вже не міф або утопія. Таку можливість дає працевлаштування в Parimatch, першій легальній беттінг-компанії України, що стала офіційно найкращим IT-роботодавцем 2021 року. Давайте з’ясуємо, що потрібно знати про кар’єру в Паріматч, як потрапити на співбесіду та де шукати відкриті вакансії.

Вигоди роботи в Паріматч

Кожна з компаній в описі своїх вакансій розповідає про дружній колектив і кар’єрне зростання. Але не кожна з цих фірм створює таку атмосферу, яка дає змогу перемагати в номінаціях на звання найкращого HR-бренду в країні.

Parimatch Tech, IT-підрозділ холдингу, вибудувала корпоративну стратегію розвитку таким чином, щоб об’єднувати однодумців у команди, а не просто людей, які машинально виконують роботу. Також важливим стимулом для залучення друга до штату залишається реферальна програма. Наприклад, за 2021 рік колектив Паріматч виріс на 30%, а кожен 4-й із фахівців, які прийшли, зважився пройти співбесіду за рекомендацією товариша, що вже працює в компанії.

Якщо в стислій формі окреслити всі переваги кар’єри в Parimatch, варто відзначити такі моменти:

  • ви самі вирішуєте, працевлаштуватися віддалено з будь-якої точки світу, стати частиною коворкінгу в центрі Києва або навіть європейського хаба в Бухаресті, Празі чи іншому місті з присутністю офісу беттінг-компанії;

  • бенефіт-кафетерій — це спеціальна програма, у межах якої кожен співробітник може вибрати на власний розсуд сервіси з покриттям коштом роботодавця з 15 запропонованих: стоматологія, розширена страховка, клінінг, СТО, юридичні послуги, дитячий садок для дитини, тощо;

  • бюджет на освіту — підвищуйте кваліфікацію і прокачуйте скіли за рахунок компанії;

  • мотивація — передбачені бонуси, можливість щомісячного перегляду заробітної плати, фінансова підтримка в разі непередбачених ситуацій або пов’язаних зі збільшеними витратами, наприклад, пологами.

Само собою, про корпоративи та інші спільні активності говорити зайве, бо вони тут стають легендарними.

Як влаштуватися працювати в Паріматч: контакти та формат співбесіди

Крім розміщення інформації про вакансії на веб-майданчиках для претендентів, отримати актуальні дані про відкриті посади можна на офіційній сторінці Parimatch Ukraine в LinkedIn. Також питанням кар’єри присвячені розділи на сайтах компанії parimatch.ua і parimatch.tech.

Після надсилання резюме на його розгляд, як правило, йде до 7 робочих днів. Якщо вашу кандидатуру попередньо схвалять, після уточнення деталей призначать зручну дату і час для співбесіди. У разі відмови, зокрема до проведення тімлідом інтерв’ю, вас про це повідомлять.

 

Ліцензія КРАІЛ №48 від 02.03.2021