Суми: новини, події, коментарі

Нотехс - будівництво у Сумах

У чому переваги використання камер відеоспостереження з карткою пам’яті?

89

Камери відеоспостереження – це ефективний засіб для безпеки на об’єктах різного призначення. Прекрасно підходять для приватних будинків, офісів, дачі, квартир, виробництв і т.д. І в кожному окремому випадку користувач знатиме про все, що відбувається на території та всередині об’єкта.

У деяких випадках потрібно досягти тотальної автономності, в чому справжнім помічником стануть камери відеоспостереження з карткою пам’яті, які представлені в широкому асортименті: https://hikvision.co.ua/ua/kamery-videonablyudeniya/karta-pamyati/. Розглянемо їх основні переваги та тонкощі вибору, щоб обладнання було максимально надійним та ефективним.

Ключові переваги камер із карткою пам’яті

За своєю конструкцією або технічними характеристиками камери відеоспостереження з карткою пам’яті фактично не відрізняються від класичних моделей. Вони передбачено лише спеціальний слот під карту пам’яті, що дозволяє встановити Flash-карту для локального зберігання інформації. Розглянемо 3 основні переваги, які здатні забезпечити подібні камери відеоспостереження:

  1. Економія. Для запису необхідної інформації в камерах відеоспостереження без картки пам’яті потрібно використовувати хмарний сервіс. За нього потрібно платити щомісяця. А якщо картка пам’яті є, то записуватися все буде саме на карті без додаткових витрат.
  2. Простота установки. Йдеться про те, що подібні камери відеоспостереження можна встановлювати у місцях, де немає інтернету. Карта пам’яті абсолютно не залежить від інтернету, тому всі записи залишатимуться на карті пам’яті.
  3. Не потрібний реєстратор. Якщо немає потреби у побудові серйозної та складної системи відеоспостереження, а достатньо лише запис із входу у двір, оптимальним вибором стане саме модель із карткою пам’яті. Це значно простіше, надійніше та дешевше.

І це лише 3 основні переваги, на які ви можете розраховувати, якщо вирішите купити камеру відеоспостереження з карткою пам’яті.

Як вибрати камеру спостереження з карткою пам’яті?

Якщо ви вирішили придбати камеру відеоспостереження з карткою пам’яті, потрібно зробити правильний вибір. Саме це зможе забезпечити високий рівень ефективності під час роботи обладнання:

  • Місце монтажу. Необхідно розуміти, що камери для використання всередині та зовні приміщень можуть відрізнятися між собою. Деякі з них мають антивандальний корпус, який не даватиме можливість виводити камеру і з ладу. Природно, вартість такого обладнання вища.
  • Розширення. Потрібно враховувати, що не завжди висока роздільна здатність – це панацея. Не завжди потрібна висока роздільна здатність. Чим краща якість запису, тим дорожче коштуватиме камера відеоспостереження. Якщо потрібно просто фіксувати загальну обстановку, тоді достатньо моделей невисокої роздільної здатності, а для ідентифікації особистості – висока деталізація.
  • Кут огляду. Він може відрізнятися в широкому діапазоні, але необхідно враховувати, що для загального огляду території потрібні ширококутні моделі, а для контролю за хвірткою тоді камера з вузьким кутом огляду.

Якщо враховувати все це, ви зможете вибрати та купити камеру відеоспостереження з карткою пам’яті, яка відповідатиме всім вимогам та побажанням. Незалежно від характеристик обладнання, віддавайте перевагу лише продукції відомих брендів – це виключає безліч проблем із обладнанням.