Суми: новини, події, коментарі

Нотехс - будівництво у Сумах

Сумські автобуси постраждали під час евакуації людей

369

Під час евакуації людей “зеленими коридорами” два комунальні автобуси КП Сумської міської ради “Електроавтотранс” зазнали значних механічних пошкоджень

За підрахунками фахівців, ремонт обійшовся би у кругленьку суму у кілька десятків тисяч гривень, але… Але світ не без добрих людей: дізнавшись про “пригоди” водіїв під час виконання надважливої місії, Богдан ВЕТОШКО, який очолює ТОВ “ГАЛ ДИЗАЙН”, разом з колективом не тільки оперативно надіслали з с. Братковичі Львівської області потрібні комплектуючі та запчастини для транспортних засобів, а й ВІДМОВИЛИСЯ ВІД ОПЛАТИ за них. Тобто, КП СМР “Електроавтотранс” отримало дороговартісні деталі абсолютно безкоштовно.

Фахівці служби рухомого складу у посиленому режимі проводить ремонт автобусів, аби вони вже найближчими днями виїхали на лінію, що у свою чергу відкриває перспективи збільшити кількість маршрутів, які стануть у нагоді нашим пасажирам; аби вони продовжували курсування “зеленими” коридорами та надалі допомогали у перевезеннях гуманітарних вантажів людям, які цього сьогодні потребують якнайбільше.

Цей приклад показує, що УКРАЇНА – ЄДИНА, а УКРАЇНЦІ – НЕПЕРЕМОЖНІ!

Від імені всього колективу КП СМР “Електроавтотранс” щиро дякуємо друзям-благодійникам з Львівщини за надану допомогу.