Суми: новини, події, коментарі

Нотехс - будівництво у Сумах

У чемпіонаті Сумщини з хокею визначилися півфіналісти

135

Чемпіонат Сумщини з хокею наближається до завершення.

12 та 13 лютого на хокейному майданчику стадіону “Авангард” відбулися чвертьфінальні поєдинки. Першими на майданчик зі штучним льодом вийшли 12 лютого “Сумські Бобри” та чемпіони Сумщини минулого сезону – ХК “Шостка”. З рахунком 4:1перемогли шосткинці, але перемога дісталася їм у запеклій боротьбі. У наступному поєдинку суботнього ігрового дня між ХК “Ромни” та ХК “Дружба” боротьби не вийшло – занадто різним був клас команд. Уже в першому періоді хокеїсти “Дружби” закинули три шайби, а загальний рахунок матчу 7:3 на користь “Дружби”, яка стала другим півфіналістом турніру.

Наступного дня першими на лід вийшли ХК “Конотоп” та минулорічний срібний призер чемпіонату – команда “Лідер” (Білопілля). Долю цього матчу було вирішено лише у овертаймі. Основний час зустрічі завершився унічию 3:3, а в додатковий час єдиний гол вдалося забити хокеїстам Конотопа, який й вийшли до півфіналу. Потім на лід вийшли гравці ХК “Суми” та ХК “Коровинці”. Сумчани не залишили представникам Недригайлівщини жодних шансів, одержавши впевнену перемогу з рахунком 6:1.

Отож, у неділю до півфіналу вийшли ХК “Суми” та ХК “Конотоп”. Разом з ХК “Шостка” та ХК Дружба” вони й розіграють нагороди чемпіонату.

Полуфінали будуть зіграні 19 лютого, а 20 лютого відбудуться гра за бронзові нагороди та фінальний поєдинок. А от, хто з ким зіграє у півфіналі, визначить жереб. Всі матчі пройдуть у Сумах на стадіоні “Авангард”.

.