Суми: новини, події, коментарі

Нотехс - будівництво у Сумах

У Сумах волонтери оголосили збір допомоги для армії

720

Як повідомляє волонтерка сумської волонтерської групи “Наш Форпост” Тетяна Голуб, сумчанин Геннадій Іванущенко, закупив і передав нашим захисникам сто новеньких міцних скоб – якраз на спорудження двох кріпких бліндажів. (Чи треба пояснювати, як надійні укриття під час ворожих обстрілів рятують життя нашим хлопцям?)

“У цьому ящику – справжній армійський скарб, щасливий лотерейний білет для одного з наших підшефних підрозділів. І це батьківський дарунок Геннадія Іванущенка, українського буржуазного націоналіста та нашого щирого приятеля. А що ТИ зробив для української армії у важку для України годину?!”, – запитує пані Тетяна на сторінці у Фейсбук.

Разом зі скобами на фронт поїдуть і маскувальні сітки, які були виготовлені у таборі «Ровесник».

“Дякуємо сум‘янам за посильні речові й грошові пожертви, на які ми скупились скобами, запчастинами, сангігієнічним та дечим цікавим і бажаним”, – продовжує волонтерка.

Серед актуальних потреби вона особливо визначила СКОБИ, будівельний інструмент, матеріали, електричний дріт (до 1000м), природні вітаміни, запчастини… Підрозділів багато, потреб ще більше.

Ваші посильні пожертви – на волонтерську картку
Приват: 4731 2196 3024 1374 – отримувач Бортник Олександр.
Конт. тел.: +380 (99) 762 29 27 – Бортник Олександр. Місто Суми, волонтерська група “Наш Форпост”.