Суми: новини, події, коментарі

Нотехс - будівництво у Сумах

На Сумщині знешкодили злочинне угруповання

260

Досудовим розслідуванням встановлено, що у період з серпня 2021 року до грудня 2021 чоловіки, діючи за домовленістю, погрожуючи фізичною розправою, здійснювали систематичне вимагання грошових коштів у громадян. За силової підтримки спецпідрозділу КОРД, працівниками Конотопського районного відділу поліції спільно з співробітниками Управління стратегічних розслідувань в Сумській області ДСР НП України зловмисників було затримано під час чергового отримання грошових коштів.

Слідчими слідчого управління ГУНП в Сумській області та Конотопського районного відділу поліції, за оперативним супроводом Управління стратегічних розслідувань у Сумській області Департаменту стратегічних розслідувань НПУ, під процесуальним керівництвом Сумської обласної прокуратури, направлено до суду обвинувальний акт
Чотири мешканці міста Конотоп, діючи у складі організованої групи, погрожуючи фізичною розправою, здійснювали вимагання грошових коштів у громадян.

Слідчими поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, було повідомлено про підозру чотирьом фігурантам справи у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 189 Кримінального кодексу України «Вимагання» (з кваліфікуючою ознакою «вчинене організованою групою»).

На даний час за клопотанням слідчого та прокурора трьом підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою, їх четвертий спільник перебуває під домашнім арештом.