Суми: новини, події, коментарі

Нотехс - будівництво у Сумах

Сумчане на Евромайдане: Бобыренко и «Беркут» (фото)

1,392

«Невідомий фотокор зафіксував як “Беркут” знешкоджує голову Бюро Аналізу Політики Віктора Бобиренко у ніч штурму Євромайдану. Віктор Анатолійович! Сумчани, і не тільки, Вами пишаються!», – написал на своей странице в фейсбуке Олег МЕДУНИЦА.
А вот как эту ситуацию описал Виктор БОБЫРЕНКО еще 11 декабря: «Прикол МАЙДАНу! кримський беркут, який вибивав нас з барикади біля профспілок тіснив нас. Мене завалили на палатку. Впав, а ці веселі хлопці пішли прямо по мені. Їм пофігу. Якби не мої 100 кг, а якась дівчина — був би труп. Врешті за хвилину (а може вічність) отямилися, четверо стали виносити мене (важко ж) і просто викинули на Хрещатик. Тут чую хтось кричить: не знущайтеся. Глянув — а це Леся Оробець на них нападає, щоб відпустили мене. Прикол! привітався і побіг в обход з тротуару! там не беркут а ВВшники. нагло заявивив їм, що я депутат і вони пропустили. Через 5 хвилин я знову штовхався з ними. Для приколу кричали: дайош регбі, поштовхаємось. І тут байци приміняють нову тактику — бють по ногам — ніхто ж не бачить. Звалили, суки, і знов витягли, потягли за ноги. Винесли на хрещатик, а тут Оробець, знову підскакує, щось їм внушає. Встаю, обтрушуюсь і кажу їй: І снова здравствуйтє. І тим же шляхом назад. Повертаюся поштовхаться, а там майор шо командує беркутом і 5 хвилин мене виносив. Я йому кричу: майор, прівєт, давно нє відєлісь. У нього мабуть сталося відчуття дежавю».
Эта новость активно обсуждается в социальных сетях. «Ага… А потім Віктор з них також знущався. Питав: “Хлопці, а ви в туалет не хочете? Ну стійте…памперсів немає? Нуууу….тоді погано)))”, – написал Віталій Ляшок