Суми: новини, події, коментарі

Нотехс - будівництво у Сумах

Против кого дружим: Волков рассказал о работе с Деркачем, Молотком и Медуницей

888

Народный депутат Александр Волков считает, что Андрей Деркач и Игорь Молоток настроены на конструктивную работу и результат, а Олег Медуница ведет закулисную игру по расколу объединенной оппозиции. Об этом он заявил в интервью Краснопольскому сайту krasnews.at.ua.

” Ви знаєте, я дуже сильно сумніваюся, що всі шестеро мажоритарників від Сумської області здатні об’єднатися. Бо сьогодні деякі народні обранці направили свої зусилля не на виконання своїх передвиборчих програм, а на дискредитацію мене як народного депутата. Збирають підписи про моє відкликання, обклеюють мій офіс ганебними плакатами. Тож про яке об’єднання може йти мова? Перед своїми виборцями я сам нестиму відповідальність. А вони краще б людям допомагали та думали, як виконати передвиборні обіцянки!

І взагалі, яке моральне право вони мають мені робити якісь закиди? Самі вони хто? Візьміть хоча б нардепа по 157-му виборчому округу Олега Медуницю. Він ніколи не був членом партії «Батьківщина». Навпаки при Ющенку був замом губернатора і звинувачував у всіх гріхах та знищував партію «Батьківщина» і саму Юлію Володимирівну (шкода, що це деякі члени ВО «Батьківщина» забули). Але втелепав, що тільки під брендом «Батьківщина» може потрапити під купол Парламенту. Після виборів пройшло три місяці. І що робить новоспечений обранець? Повертає собі членство у партії «За Україну!» та починає свою улюблену справу: закулісну гру по розколу об’єднаної опозиції. Звичайно, сумчани такий «кидок» не «проковтнули». Створили громадський рух «Сумщина без Медуниці», почали вимагати у обранця повернути мандат. Медуницю це обурило. Як це так, на нього, вічного революціонера, «котять бочку»?

Під час акції протесту він у нападі люті за барки потягав хлопчину, що у гучномовець зачитував звернення руху «Сумщина без Медуниці» до громадськості. Я не розумію, чому обранець народу забув про елементарні етичні норми? Адже це його виборець! Перед ним не кулаками треба махати, а роботою доводити, що ти вартий його довіри! Тому час покаже, хто є хто, хто з якою метою протиснувся у Верховну Раду. Народ у нас мудрий. Його не обдуриш. Піаритися треба було до виборів, а зараз час засукати рукава і працювати на благо громади!

Спільну мову ми знайшли з Андрієм Деркачем та Ігорем Молотком. У мене з ними повне порозуміння, працюємо разом в бюджетному комітеті. Подали вже багато пропозицій до залучення коштів на капітальні вкладення та регіональний розвиток Сумщини. Ці депутати настроєні на конструктивну працю і результат. Інші ж, мабуть, ще не зрозуміли, як і що їм робити у парламенті”, – заявил Александр ВОЛКОВ в интервью.