Суми: новини, події, коментарі

Нотехс - будівництво у Сумах

GEM допоможе замінити вікна у сумських лікарнях, пошкоджених ворожим прильотом

19

В. о. міського голови Артем КОБЗАР зустрівся з представником БО «Благодійний фонд «Global Empowerment Mission UA» (GEM). Як повідомив волонтер, благодійна організація, яка діє у партнерстві з Фондом Говарда Дж. Баффетта, бере на себе заміну частини вікон у двох пошкоджених наприкінці вересня лікарнях. Загалом це буде понад 150 блоків. Натепер, завдячуючи GEM, у житловому секторі та у закладах освіти Сум замінено понад 700 пошкоджених внаслідок атак ворога вікон. Водночас організація надала жителям громади, зокрема, ВПО та тим сумчанам, чиє майно постраждало через ворожі удари, понад 150 000 продуктових наборів.

Під час зустрічі обговорили можливості створення для потреб жителів громади запасу питної води на випадок тривалого призупинення водопостачання.

Окрім цього, в. о. міського голови звернувся до волонтерів з проханням пропрацювати механізм пришвидшення заміни непридатних віконних конструкцій, оскільки в осінньо-зимовий період строки важливі.

Артем Кобзар подякував благодійникам за важливу діяльність на теренах сумської громади, спрямовану на підтримку людей. Він також пообіцяв й надалі сприяти БО «Благодійний фонд «Global Empowerment Mission UA» (GEM) в організації її діяльності в Сумах і старостинських округах громади.