Суми: новини, події, коментарі

Нотехс - будівництво у Сумах

Сумські перевізники обіцяють встановити GPS-прилади та інформаційні табло

41

Сумські маршрутники обіцяють місцевій владі поліпшити умови перевезень. Про це повідомив голова СМВА Олексій Дрозденко. Так, очільник громади заявив, що на крайній сесії міської ради депутати ухвалили важливе рішення – щодо розв’язання транспортного питання. Зокрема, депутати звернулися до голови адміністрації з переліком заходів для забезпечення стабільної роботи громадського транспорту та до перевізників із проханням підвищити якість перевезень. Важливим пунктом у зверненні стоїть питання економічно обґрунтованого тарифу. Однак, підкреслюють в адміністрації, дотримання перевізниками обіцянок щодо поліпшення якості перевезень є важливішим моментом.

Тим часом маршрутники також передали листа до СМВА. У ньому власники “Рут” обіцяють поліпшити умови перевезень. Так, підприємці згодні проводити ремонт мікроавтобусів, здійснювати рейси у вечірній час та перевозити безкоштовно деякі категорії пасажирів (наприклад, учнів молодшої школи та військових). Ба більше, перевізники обіцяють встановити на “Рути” GPS-прилади, а також табло на зупинках.

В СМВА, своєю чергою, також передали маршрутникам звернення з певними вимогами щодо покращення якості послуг. Наразі в адміністрації очікують реакції від перевізників, після чого передаватимуть матеріали до відповідної комісії в ОВА.