Суми: новини, події, коментарі

Нотехс - будівництво у Сумах

Сумська «Вікторія» не може виграти уже чотири тури

53

Поєдинком з «Діназом» у 10-му турі сумська «Вікторія» у чемпіонаті України з футболу серед команд першої ліги групи Б відкривала друге коло змагань. Нагадаю, що на минулому тижні сумчани вже грали з цією командою у гостях – це був перенесений матч першого туру, який завершився внічию 1:1. Цього разу «Вікторія» мала б грати вдома на «Ювілейному», однак через безпекову ситуацію команди знову зустрілися на стадіоні «Діназа». Проти сумчан у складі «Діназа» вийшли вихованець сумського футболу Олександр БАНДУРА, який вже звично зайняв місце у рамці воріт та колишній гравець «Вікторії» Іван БОРИСЕНКО. До речі, голікпер сумчан Олександр ЛИТВИНЕНКО потрапив до сиволічної збірної 9-го туру – він провів чудовий матч проти ЮКСИ і саме його найбільша заслуга у тому, що «Вікторія» зуміла втримати у тому поєдинку нічию.
А матч між «Вікторією» та «Діназом» знову завершився внічию, цього разу вже 0:0. Команди створили декілька моментів, які можна назвати небезпечними, однак забити так і не змогли. Після цього матчу «Вікторія» займає четверте місце у групі Б, набравши 12 очок у восьми матчах. У наступному турі наші футболісти 8 жовтня вдома будуть приймати запорізький «Металург», однак і цей матч «Вікторія», у зв’язку з безпековою ситуацією, буде грати не у Сумах.
У групі Б другої ліги ФК «Тростянець» на власному стадіоні приймав київський «Локомотив». Рахунок у матчі відкрили гості уже на п’ятій хвилині і більше голів у цьому матчі уболівальники так і не побачили. Господарі хоча й грали практично весь другий тайм у більшості після вилучення гравця «Локомотива», однак створити небезпечні моменти біля воріт гостей так і не спромоглися. Тож поразка «Тростянця» – 0:1. Після цього поєдинку тростянчани займають восьме місце у турнірній таблиці з десяти команд, набравши 8 очок після восьми поєдинків. Не зважаючи на те, що перед початком сезону тростянчани непогано посилили склад, а команду очолив досвідчений Юрій БАКАЛОВ, особливих змін, у порівнянні з минулим сезоном, у грі команди не сталося і вона все так же знаходиться серед аутсайдерів. Здається, перед сезоном у керівництва клубу були дещо інші плани. У наступному турі «Тростянець» 12 жовтня гратиме вдома проти вінницької «Ниви», яка займає дев’яте місце, і яку очолює колишній тренер ФК «Суми» та «Альянсу» Юрій ЯРОШЕНКО.

Анатолій Поляченко, Панорама, №1-2024