Суми: новини, події, коментарі

Нотехс - будівництво у Сумах

Сумські комунальники ремонтують дороги у Лебедині

159

За підсумками виграних тендерів фахівці КП «Шляхрембуд» виконують роботи на замовлення Лебединської міської ради. Зокрема, проводять поточний середній ремонт дороги на перехресті вул. Покровська – вул. Миру – вул. Садова у селі Гринцеве Сумського району та на вул. Сумська у місті Лебедин.

Окрім того, спеціалісти КП «Шляхрембуд» розпочали ремонт найпроблемнішого відрізка дороги по вул. Івана Сірка в Сумах та ліквідують провали дорожнього покриття на мостах.

На ділянці дороги по вул. Івана Сірка (з боку просп. Михайла Лушпи), яка перебуває у незадовільному стані, шляховики замінюють бордюрний камінь. Далі виконають фрезерування дорожнього покриття з подальшим асфальтуванням. Загальна вартість робіт – 4,97 млн грн.

Також працівники комунального підприємства розпочали поточний ремонт дорожнього покриття Білопільського мосту, Харківського та Лучанського шляхопроводів і ліквідовують провали на тротуарах уздовж Харківського та Лучанського шляхопроводів. На ці роботи в бюджеті громади передбачено 294,6 тис. грн.

Паралельно в обласному центрі триває ямковий ремонт доріг струменевим способом (за допомогою машини Turbo-8000).

Цього тижня сумські шляховики працювали й у районі вул. Добровільна, на шляхопроводі по вул. Чернігівська (від авторинку до повороту на вул. Веретенівська) та по вул. Сумської артбригади (від перехрестя з вул. Петропавлівська до просп. Свободи).