Суми: новини, події, коментарі

Нотехс - будівництво у Сумах

У Тростянці відновлюють п’ятиповерхівки, постраждалі під час окупації

53
Продовжується відбудова двох п’ятиповерхівок у Тростянці, які були зруйновані під час окупації міста в березні 2022 року. Це — будинки по вул. Благовіщенська, 53 та Нескучанська, 9. Відновлення п’ятиповерхівок поверне до нормального життя близько 90 сімей, пишуть у Державному агентстві відновлення та розвитку інфраструктури України.
 У будинку на вулиці Благовіщенська, 53 змонтували основні мережі комунікацій, підвіконня та віконні укоси, облаштували стяжки підлоги та тинькування стін та стелі. Також продовжується утеплювання фасад будинку.
 У будинку на вулиці Нескучанська, 9 повністю проклали центральні лінії електропостачання до квартирних лічильників. У місцях загального користування затинькували стіни, завершується посилення внутрішніх та зовнішніх несучих стін. Триває заміна комунікації водопостачання, водовідведення та бетонування ґанків, монтаж вхідних дверей до квартир. Також робітники розпочали влаштування перегородок та опорядження стін та стелі в підвальному приміщенні для подальшого облаштування базового укриття.
Повний комплекс відбудови плануємо завершити до кінця 2024 року. Роботи з капітального ремонту багатоквартирних будинків проводимо за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії рф.