Суми: новини, події, коментарі

Нотехс - будівництво у Сумах

Фонд Дениса Парамонова продовжує свою акцію: донати – лікарням, учасникам – електрокар Tesla

30

Меценат Денис Парамонов дарує Tesla за донати на допомогу лікарням

Задля привернення уваги до проблем українських лікарень Благодійний фонд Дениса Парамонова продовжує акцію “Tesla за донат”. Усі учасники цієї акції можуть зробити благородну справу, направивши донати на підтримку лікарень, а також мають шанс виграти шикарний електрокар Tesla Model 3 від мецената Дениса Парамонова.

На сьогодні українські лікарні вкрай потребують новітнього обладнання. В рамках своєї програми ЗДОРОВІ Благодійний фонд Дениса Парамонова надав різноманітну допомогу вже понад 340 лікарням, що розташовані у 20 регіонах країни.

“Здебільшого я надавав власні кошти на підтримку лікарень, але наразі стало зрозуміло, що без підтримки українців вийти на більші масштаби допомоги немає можливості. Тому закликаю усіх українців долучитися до благородної справи – збору коштів на медзаклади в рамках акції “Tesla за донат”. Разом ми зможемо набагато більше. А щоб заохотити людей взяти участь в акції, її головним призом буде електрокар Tesla, який отримає переможець”, – підкреслив меценат Денис Парамонов.

Отже, умови для участі дуже прості: варто лише в один клік зробити донат мінімум на 500 грн на спеціальний рахунок Благодійного фонду Дениса Парамонова. Донати кратні 1000, 1500, 2000, 3000 грн лише збільшать шанси на перемогу. Усі зібрані кошти за рішенням Дениса Парамонова будуть направлені виключно на закупівлю медичного обладнання для лікарень країни і в першу чергу увага буде приділена дитячим медзакладам. Сам розіграш Tesla Model 3 відбудеться 1 червня, в День захисту дітей.

Не втрачайте можливості долучитися до благородної справи, а на додачу стати власником машини майбутнього – Tesla – з її чудовими характеристиками: розгін від 0 до 100 км усього за 4,4 секунди, а на одному заряді можна проїхати 550 км. Комплектація електрокару теж вражає: в наявності панорамний дах, автопарковка, а також автопілот з адаптивним контролем і підігрів усіх сидінь.

Меценат Денис Парамонов вже не вперше віддає на благодійність власне авто. У 2023 році відбулась акція “Задонатив на лікарні – їздиш на Bentley”, в рамках якої був розіграний елітний автомобіль Bentley Дениса Парамонова. Це дало можливість зібрати понад 2,7 млн грн, що були витрачені на закупівлю сучасного обладнання для десяти лікарень країни.

В рамках цієї акції, наприклад, Миколаївська обласна клінічна стоматологічна поліклініка отримала від Благодійного фонду Дениса Парамонова діагностичний мікроскоп вартістю майже 500 тис. гривень. Перинатальний центр у Сумах завдяки Фонду тепер має надсучасний багатофункціональний операційний стіл, а один з медичних закладів Старокостянтинова на Хмельниччині отримав в подарунок сучасний УЗД-датчик.

Реклама