Суми: новини, події, коментарі

Нотехс - будівництво у Сумах

На Сумщині задушили пенсіонера

579

Краснопільські поліціянти отримали інформацію про зникнення 85-річного пенсіонера. Про пригоду повідомила родичка чоловіка. Як повідомляють у поліції Сумської області, вчора під час прочісування місцевості правоохоронці знайшли невідоме поховання, у якому виявилось закопане тіло з ознаками насильницької смерті. З’ясувалось, що вбитий і є той самий пенсіонер.

Під час розслідування поліцейські з’ясували, що з будинку вбитого зникли банківські картки. До того ж хтось здійснював ними транзакції вже після смерті чоловіка. тим часом підозра у вбивстві впала на 4-річного краснопільчанина, раніше судимого. А згодом правоохоронці й знайшли зловмисника.

З’ясувалось. що підозрюваний того дня вживав із пенсіонером алкоголь. Під час розпиття спиртного злочинцю спала на думку ідея вкрасти банківську картку. Однак плани порушив сам потерпілий, який раптом помітив факт викрадення. Тоді злочинець побив жертву і задушив, після чого закопав тіло неподалік поблизу болота.

Як і припускали в поліції, картку вбитого використовував сам злочинець. Поки вбивцю шукали, той встиг витратити близько півсотні тисяч гривень.