Суми: новини, події, коментарі

Нотехс - будівництво у Сумах

Мешканці Степанівської громади виповнилося 100 років

231

У Степанівській територіальній громаді Сумського району неординарна і дуже приємна подія: свій 100-річний ювілей святкує жителька села Підліснівка Шимошенко Ліна Омелянівна

100 років – це довгий і тернистий життєвий шлях, це низка історичних подій, це море сліз радості та горя, це мільйони хвилин розчарувань і віри у краще майбутнє. Як говорить ювіляр – складно було, але народила і виховала прекрасних дітей і жила щасливо. Зараз також усе добре, але тривожить одне – війна в Україні.

Дякуючи за вітання у свій день народження, Ліна Омелянівка залюбки поділилася секретом свого щасливого та довгого життя – до всіх потрібно бути доброю.

Окрім квітів, Ліна Омелянівна отримала цінні подарунки та теплі слова подяки від перших осіб Сумської обласної та Сумської районної державних адміністрацій. Дорогого ювіляра привітало і керівництво Степанівської територіальної громади.

Побажаємо Ліні Омелянівні міцного здоров’я, родинного затишку, душевного спокою, миру, поваги, турботи від рідних. Щоб кожен день їй був у радість. Нехай її серце б’ється довго, випромінюючи добро і любов!