Суми: новини, події, коментарі

Нотехс - будівництво у Сумах

У Сумах біля озера висадили дерева (Фото)

463

У обласному центрі започатковано Перший Міжнародний парк «Щастя» біля озера Чеха. У рамках екологічного проєкту “Greening of the Planet” розпочато озеленення парку та висаджено перші 5 дерев. Паралельно висадження перших дерев відбулось і у місті Шостка.

Озеленення нового парку відбулось за участі представників Сумської обласної та місцевої адміністрації, представників великого та малого бізнесу, а також місцевих жителів.

“Під час висадки дерев на прямому зв’язку з різними країнами ми обмінялися теплими словами, враженнями та привітали одне одного зі святом Щастя. У прямому ефірі були присутні: Туніс, Австралія, Сінгапур, В’єтнам, Молдова, Туреччина, Таджикистан, Узбекистан, Кувейт, Словаччина. Окрему подяку та привітання у цей день висловлюємо ініціаторам проєкту «Greening of the Planet» Сергію Гайдайчуку та Ганні Крисюк. Дякуємо, що прийняли участь в озелененні парку в цей чудовий день”, – ділиться співорганізатор проєкту у Сумській області Дмитро Кулібабін.

Вже 10 квітня у рамках всесвітньої акції «Greening of the Planet» відбудеться масштабне озеленення парку та усього світу.

Фото Greening of the Planet