Суми: новини, події, коментарі

Нотехс - будівництво у Сумах

Приватну котельню у Сумах хочуть забрати до комунальної власності

535

Керівництво «СМНВО-Інжиніринг», яке є власником КППВ у м. Суми має до кінця лютого оприлюднить чітку позицію щодо майбутнього Котельні, інакше місцева влада погрожує відмовитися від намірів прийняти Котельню в комунальну власність

Лідери депутатських фракцій Сумської міської ради звернулися до керівництва АТ «СМНВО-Інжиніринг» з проханням надати інформацію стосовно подальших намірів щодо безоплатної передачі єдиного майнового комплексу з виробництва теплової енергії (Котельні північного промвузла) до власності територіальної громади.
Депутати просять Володимира ЛУК’ЯНЕНКА зробити це в максимально стислі терміни.

Zvernenna

Що саме чекають від заводчан депутати, розповів міський голова Олександр ЛИСЕНКО.

«З боргами, думаю, ми обов’язково розрахуємося. Сесія повинна була бути на минулому тижні, але її не було. Вона буде обов’язково на цьому тижні, приймемо необхідні рішення, щоб розрахуватися с КППВ. Думаю про сезон 2022/2023 років. Тут важливе питання передачі на тих умовах, що були нам обіцяні заводом. Але якщо цього не відбудеться максимум до кінця лютого, а краще до 15 лютого, Олександр Іванович (r -Журба – директор Департаменту інфраструктури) вже отримав команду оголошувати тендер. Ми будемо будувати перемичку. Спільними зусиллями, з отриманням порозуміння депутатського корпусу ми повинні це зробити, щоб у нас не було повторення ситуації 2020/21 років. Ми зможемо це зробити, якщо не буде порозуміння. Якщо будуть відтерміновувати складання чіткого графіка і алгоритму передачі станції. Якщо цього не буде, з 1 березня починаємо роботу». – зазначив він.