Суми: новини, події, коментарі

Нотехс - будівництво у Сумах

Кадрові зміни у Сумській обласній раді

700

Розпорядженням голови Сумської обласної ради Олексія Романька виконуючим обов’язки генерального директора ОКАП «Сумиоблагроліс» призначено Сергія Іщенка.

«Всі ми знаємо, з якими проблемами сьогодення стикається це підприємство, які виклики має, – наголосив голова обласної ради під час представлення колективу нового очільника. – Сергій Олексійович – досвідчений керівник, має вищу освіту, великий досвід роботи, очолює постійну бюджетну комісію обласної ради. Він зарекомендував себе достойно серед колег, відома в області особистість, упевнений у своїх можливостях. Я знаю, що він зможе вивести наше лісогосподарське підприємство на належний рівень».

Депутати привітали свого колегу по депутатському корпусу з призначенням на посаду керівника ОКАП «Сумиоблагроліс» та побажали Сергію Іщенку результативної роботи, виважених рішень, конструктивної співпраці з колективом. А також запропонували призначати керівників на постійну основу за контрактом, а не виконуючим обов’язки, оскільки, на їх думку, тоді більше відповідальності, повідомили в облраді.

Нагадаємо, з липня 2024 р. в.о. гендиректора «Сумиоблагроліс» був Сергій Сезоненка з м. Сєвєродонецьк. До цього з лютого 2024 р. в.о. був призначений голова ДП «Кролевецький агролісгосп» Дмитро Бочаров. До цього з 2020 року генерального директора Сумського обласного комунального агролісогосподарського підприємства «Сумиоблагроліс» обіймав Олександр Будник, який помер у листопаді 2023р.

Також нагадаємо, що з березня 2024 р. триває слідство стосовно колишнього виконувача обов’язків генерального директора «Сумиоблагролісу» та директорів 7 дочірніх підприємств щодо оборудок з деревиною на 11 млн грн.