Суми: новини, події, коментарі

Нотехс - будівництво у Сумах

У Сумах затримали викрадача мобільного телефону

176

Оперативно прибувши на місце події, куди їх викликав випадковий свідок, який і затримав грабіжника, інспектори встановили, що під час ранкової прогулянки 22-річний чоловік попросив перехожого дати йому зателефонувати. Щойно отримавши телефон громадянин кинувся навтьоки. Однак втеча виявилась нетривалою. Дану подію побачив працівник роти патрульної служби поліції особливого призначення, який вийшов на ранкову пробіжку. Він і затримав втікача, але той встиг викинути в водоймище, як йому здавалось, викрадений телефон.

Патрульні надягли на нього кайданки та викликали слідчо-оперативну групу Сумського відділку поліції.

Надалі під час проведення поверхневої перевірки інспектори виявили у нього мобільний телефон та зіп-пакет з речовиною, схожою на PVP-сіль. Спочатку шквал емоцій, а потім вкрай засмучене обличчя спостерігалося у затриманого, коли він побачив засіб зв’язку.

З’ясувалося, що втікаючи він вирішив позбутися речового доказу та викинув його в озеро, однак помилився й замість викраденого телефону громадянин кинув свій власний.

За даним фактом слідчими відкриті одразу два кримінальних провадження за фактом крадіжки (185 ККУ) та незаконне зберігання наркотичних речовин (309 ККУ).