Суми: новини, події, коментарі

Нотехс - будівництво у Сумах

На пожежі у Сумах виявили тіло жінки

419

До Служби порятунку «101» від працівників поліції надійшла інформація про пожежу на території дачного кооперативу «Чисті Пруди» Великочернеччинської сільської ради, Сумського району. На гасіння направили черговий караул 3-ї та відділення чергового караулу 1-ї державних пожежно-рятувальних частин обласного центру.

По прибутті на місце виклику рятувальники встановили, що вогонь охопив покрівлю дачного будинку по всій площі. Щоб потрапити в будинок довелося зламувати вхідні двері, які були зачинені з середини. Під час проведення розвідки в помешканні на виході з кімнати вогнеборці виявили тіло людини.

О 22:09 вдалося локалізувати загоряння. У коморі працівники Служби порятунку знайшли газовий балон, який негайно винесли на вулицю. О 23:17, використавши 8 т води, пожежу ліквідували.

На місці пожежі працювала слідчо-оперативна група. Загиблим виявився господар будинку 1967 р.н. За попередніми висновками фахівців, припустима причина загоряння – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі.

З початку року на Сумщині у вогні загинуло 8 людей. Для запобігання таким випадкам рятувальники звертаються до громадян з проханням бути відповідальними у дотриманні правил пожежної безпеки!