Суми: новини, події, коментарі

Нотехс - будівництво у Сумах

Рогате ДТП У Сумах. Двоє постраждалих (Фото)

441

У неділю, 8 вересня , близько 10:00 ранку на перетині вул. Іллінська – вул. Садова сталася ДТП: водій тролейбуса здійснив наїзд на пішохода. За словами свідків, жінка почала переходити проїзну частину, не дочекавшись поки червоний сигнал світлофору зміниться на зелений. Водій тролейбуса #065, який у цей час здійснював від’їзд від зупинки, встиг загальмувати.

У результаті, 40-річна жінка вдарилася головою у ліву частину лобового скла. Ще 2 пасажири, що на момент дорожньо-транспортної пригоди перебували у салоні тролейбусу, отримали травми різного ступеня тяжкості. На місце події прибули бригада “Швидкої допомоги” та патрульні.
Внаслідок ДТП пішохід отримала тілесні ушкодження. Також, під час екстреного гальмування транспортного засобу, тілесні ушкодження отримала і 57-річна пасажирка тролейбусу. Їх доправили до лікарні, де в пішохода медики зафіксували забійну рану тім’яної ділянки, а в пасажира забій м’яких тканин лівої кисті та забійні садна лівого передпліччя.

Керівництво КП СМР “Електроавтотранс” звертається до усіх учасників дорожнього руху (у тому числі і пішоходів) з проханням дотримуватися ПДД та не спричиняти аварійних ситуацій на дорозі. Якби не багаторічний досвід водія тролейбусу (понад 30 років), страшно уявити, чим би це все могло закінчитися. Бережіть себе та будьте уважними.

Винуватців встановить слідство.